İSTANBUL / PENDİK - Lütfi Doğan Anaokulu

Lütfi Doğan Anaokulu

Adres
ERTUĞRUL GAZİ MAH. ERTUĞRULGAZİ CAD. LÜTFI DOĞAN KIZ ANADOLU LISESI BLOK NO 95 İÇ KAPI NO 1 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
Hedefimiz geleceğe güvenle bakan, insanlığa katkı sağlayan, donanımlı çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Kendine güvenen, birey olarak haklarını bilen , özgür ve yaratıcı düşünebilen , sorgulayan, doğayı ve hayatı seven, aynı zamanda doğaya ve çevresine duyarlı, paylaşmayı bilen , farklılıklara karşı saygılı ve anlayışlı, kendi kültürünü bilen ve kültürel değerlerine bağlı, vatanını , milletini seven ve Atatürk sevgisiyle dolu, Atatürk ilkelerine bağlı, sağlıklı, mutlu, barışa inanan, dürüst, sevgi dolu bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
07.40 - 12.10 12.40 - 17.10
doğalgaz - kalorifer
Ulaşım
Ulaşım 16C, 132Y, 132V (Gülde Sokak Durağında inip, Hafız İsmail Biçer Camiinın yanından geçerek ulaşılabilir.) Ayrıca, Pendik - Kiptaş minibüsleri ile de ulaşabilirsiniz.
Şehir Merkezi
Pendik merkeze 6 km uzaklıkta